ЧЕТВЕР 07.05.2020
Урок № 32
Тема: Приготування прісного тіста та формування пельменів
ЧЕТВЕР 30.04.2020
Урок № 31
Тема: Приготування прісного тіста та формування виробів з нього
ЧЕТВЕР 23.04.2020
Урок № 30
Тема: Приготування прісного тіста та формування виробів з нього
ЧЕТВЕР 16.04.2020
Урок № 29
Тема: Страви та гарніри з запечених овочів: картопля запечена та ін.
ЧЕТВЕР 09.04. 2020
Урок № 28
Тема: Страви та гарніри з запечених овочів: картопля запечена та ін.Вимоги до якості. Відпуск.
Технологічні картки
ЧЕТВЕР 02.04.2020
Урок № 32
Тема: Приготування прісного тіста та формування пельменів
ЧЕТВЕР 30.04.2020
Урок № 31
Тема: Приготування прісного тіста та формування виробів з нього
ЧЕТВЕР 23.04.2020
Урок № 30
Тема: Приготування прісного тіста та формування виробів з нього
ЧЕТВЕР 16.04.2020
Урок № 29
Тема: Страви та гарніри з запечених овочів: картопля запечена та ін.
ЧЕТВЕР 09.04. 2020
Урок № 28
Тема: Страви та гарніри з запечених овочів: картопля запечена та ін.Вимоги до якості. Відпуск.
Технологічні картки
ЧЕТВЕР 02.04.2020
Урок № 27
Немає коментарів:
Дописати коментар