Виробниче навчання 14 - 24 група (19-20, 20-21 н.р.)

ЧЕТВЕР 07.05.2020
Урок № 32
Тема: Приготування прісного тіста та формування пельменів
ЧЕТВЕР 30.04.2020
Урок № 31
Тема: Приготування прісного тіста та формування виробів з нього
ЧЕТВЕР  23.04.2020
Урок № 30 
Тема: Приготування прісного тіста та формування виробів з нього

ЧЕТВЕР 16.04.2020
Урок № 29
Тема: Страви та гарніри з запечених овочів: картопля запечена та ін.

ЧЕТВЕР 09.04. 2020
Урок № 28 
Тема: Страви та гарніри з  запечених овочів: картопля запечена та ін.Вимоги до якості. Відпуск.
Технологічні картки 

ЧЕТВЕР 02.04.2020

Урок № 27

Немає коментарів:

Дописати коментар