14, 24,34 група ТПІ (20-21 н.р.) (21-22н.р.) (22-23 н.р.)

 СЕРЕДА    11.11.2020 р.

Урок № 27-28

Тема: Характеристикародин риб

Презентація "Характеристика родин риб 

Урок № 29-30

Тема: Механічна кулінарна обробка риби з лускою

СЕРЕДА 18.11.2020

СЕРЕДА 09.12.2020
Урок № 37-38
Урок № 39-40

СЕРЕДА 20.01.2021
Урок № 59-60
Урок № 61-62

СЕРЕДА 10.02.2021
Урок № 71-72

СЕРЕДА 17.02.2021
Урок № 73-74
Урок № 75-76

СЕРЕДА 24.02.2021
Урок № 77-78

СЕРЕДА 03.03.2021
Урок № 79-82

СЕРЕДА 10.03.2021
Урок № 83-84

СЕРЕДА 17.03.2021
Урок № 85-86
Урок № 87-88

СЕРЕДА 24.03.2021
Урок № 89
Урок №90

ПОНЕДІЛОК 29.03.2021
Урок № 91-94
ЛАБОРАТНОРНО - ПРАКТИЧНА РОБОТА № 6

ПОНЕДІЛОК 05.04.2021
Урок № 95-96

ПОНЕДІЛОК 12.04.2021
Урок № 97-98

ПОНЕДІЛОК 19.04.2021
Урок № 99-102
ЛАБОРАТОРНО - ПРАКТИЧНА РОБОТА № 7

суббота 23.10.2021


ПОНЕДІЛОК 14.03.2022
Тема: Лабораторно - практична робота № 10

ВІВТОРОК 15.03.2022

ПОНЕДІЛОК 21.03.2022

ПОНЕДІЛОК 28.03.2022

ПОНЕДІЛОК 04.04.2022

ПОНЕДІЛОК 11.04.2022

ЧЕТВЕР 14.04.2022

ПОНЕДІЛОК 18.04.2022

ПОНЕДІЛОК 25.04.2022

ЧЕТВЕР 28.04.2022

ПОНЕДІЛОК 09.05.2022

ВІВТОРОК 13.09.2022
а



Немає коментарів:

Дописати коментар