Сторінки
- Головна
- Про мене
- Корисні відео
- Галерея
- Моя атестація
- Новинки кулінарії
- 4 група ТПІ (2020-21 н.р.)
- 4 група виробниче навчання 20-21н.р.
- 4 група Організація ПГХ (20-21 н.р.)
- 14; 15 група технології 2020-21 н.р.
- 14 група Організація ПГХ (20-21 н.р.)
- 14, 24,34 група ТПІ (20-21 н.р.) (21-22н.р.) (22-23 н.р.)
- Індивідуальне навчання 2020-21 н.р.
- Виробниче навчання 24 - 34 група
- ТПБВ (4 група)
- 14; 15 група (Технологія пригот. їжі) 2022
- Виховні заходи
Немає коментарів:
Дописати коментар