ПОНЕДІЛОК 09.11.2020
Урок № 14-15
Урок № 14-15
Тема: Хімічний склад і харчова цінність риб
ПОНЕДІЛОК 07.12.2020
Урок № 18-19
Урок № 18-19
ПОНЕДІЛОК 18.01.2021
Урок № 19-20
ЧЕТВЕР 25.02.2021
Урок № 27-28
ПОНЕДІЛОК 01.03.2021
Урок № 29-30
Урок № 31-32
ЧЕТВЕР 11.03.2021
Урок № 33-34
ПОНЕДІЛОК 15.03.2021
Урок № 35
Урок № 36 - 37
Урок № 38
ПОНЕДІЛОК 22.03.2021
Урок № 39-40
Тема: Приготування страв з яєць. Умови зберігання яєць
ЧЕТВЕР 25.03.2021
Урок № 41-42
ЧЕТВЕР 01.04.2021
Урок № 45-46
ПОНЕДІЛОК 05.04.2021
Урок № 47-48
ПОНЕДІЛОК 12.04.2021
Урок № 49-50
ЧЕТВЕР 15.04.2021
Урок № 53-54
Тема: Поєднання овочів з мясними та
рибними продуктами. Правила варіння овочів
ЧЕТВЕР 22.04.2021
Урок № 55-56
Тема: Правила запікання овочів.
Приготування страв з овочів
ПОНЕДІЛОК 26.04.2021
Урок № 57-58
Тема:
Урок № 59-60
Тема:
ВІВТОРОК 09.04.2022
ПОНЕДІЛОК 09.05.2022
ВІВТОРОК 24.05.2022
СЕРЕДА 01.06.2022
СЕРЕДА, ЧЕТВЕР 09.06.2022
Немає коментарів:
Дописати коментар