14; 15 група технології 2020-21 н.р.

ПОНЕДІЛОК 09.11.2020
 Урок № 14-15

Тема: Хімічний склад і харчова цінність риб

ПОНЕДІЛОК 07.12.2020
Урок № 18-19

ПОНЕДІЛОК 18.01.2021
Урок № 19-20

ЧЕТВЕР 25.02.2021
Урок № 27-28

ПОНЕДІЛОК 01.03.2021
Урок № 29-30
Урок № 31-32

ЧЕТВЕР 11.03.2021
Урок № 33-34

ПОНЕДІЛОК 15.03.2021
Урок № 35
Урок № 36 - 37
Урок № 38

ПОНЕДІЛОК 22.03.2021
Урок № 39-40
Тема: Приготування страв з яєць. Умови зберігання яєць


ЧЕТВЕР 25.03.2021
Урок № 41-42

ЧЕТВЕР 01.04.2021
Урок № 45-46

ПОНЕДІЛОК 05.04.2021
Урок № 47-48

ПОНЕДІЛОК 12.04.2021
Урок № 49-50

ЧЕТВЕР 15.04.2021
Урок № 53-54
Тема: Поєднання овочів з мясними та 
рибними продуктами. Правила варіння овочів

ЧЕТВЕР 22.04.2021
Урок № 55-56
Тема: Правила запікання овочів.
Приготування страв з овочів

ПОНЕДІЛОК 26.04.2021
Урок № 57-58
Тема:
Урок № 59-60
Тема: 

ВІВТОРОК 09.04.2022

ПОНЕДІЛОК 09.05.2022

ВІВТОРОК 24.05.2022

СЕРЕДА 01.06.2022

СЕРЕДА, ЧЕТВЕР 09.06.2022




Немає коментарів:

Дописати коментар