ТПБВ (4 група)

 ПОНЕДІЛОК 29.03.2021
Технологія приготування борошняних виробів
Урок № 1-2

Тема: Вступ. Поняття про технологічний процес
Урок № 3-4

ВІВТОРОК 30.03.2021
Технологія приготування борошняних виробів
Урок № 5-6
Урок № 7-8

ПОНЕДІЛОК 05.04.2021
Технологія приготування борошняних виробів
Урок № 9-10
Урок № 11-12

ВІВТОРОК 06.04.2021
Технологія приготування борошняних виробів
Урок № 13-16

ПОНЕДІЛОК 12.04.2021
Технологія приготування борошняних виробів
Урок № 17-18
Урок № 19-20

ВІВТОРОК 13.04.2021
Технологія приготування кондитерських виробів
Урок № 21-22
Урок № 23-24

ПОНЕДІЛОК 19.04.2021
Технологія приготування кондитерських виробів
Урок № 25-26
Урок № 27-28
Тема: Зберігання масляних кремів. 
Терміни реалізації

ВІВТОРОК 20.04.2021
Технологія приготування кондитерських виробів
Урок № 29-32

ПОНЕДІЛОК 26.04.2021
Технологія приготування кондитерських виробів
Урок № 33-34
Урок № 35-36



Немає коментарів:

Дописати коментар