ПОНЕДІЛОК 29.03.2021
Технологія приготування борошняних виробів
Урок № 1-2
Тема: Вступ. Поняття про технологічний процес
Технологія приготування борошняних виробів
Урок № 1-2
Тема: Вступ. Поняття про технологічний процес
Урок № 3-4
ВІВТОРОК 30.03.2021
Технологія приготування борошняних виробів
Урок № 5-6
Урок № 7-8
ПОНЕДІЛОК 05.04.2021
Технологія приготування борошняних виробів
Урок № 9-10
Урок № 11-12
ВІВТОРОК 06.04.2021
Технологія приготування борошняних виробів
Урок № 13-16
ПОНЕДІЛОК 12.04.2021
Технологія приготування борошняних виробів
Урок № 17-18
Урок № 19-20
ВІВТОРОК 13.04.2021
Технологія приготування кондитерських виробів
Урок № 21-22
Урок № 23-24
ПОНЕДІЛОК 19.04.2021
Технологія приготування кондитерських виробів
Урок № 25-26
Урок № 27-28
Тема: Зберігання масляних кремів.
Терміни реалізації
ВІВТОРОК 20.04.2021
Технологія приготування кондитерських виробів
Урок № 29-32
ПОНЕДІЛОК 26.04.2021
Технологія приготування кондитерських виробів
Урок № 33-34
Урок № 35-36
Немає коментарів:
Дописати коментар