01.09.2020
Технологія приготування їжі
Урок № 1
03.09.2020
Технологія приготування їжі
Урок № 5-6
21.10.2020
Технологія приготування їжі
Урок № 32
09.11.2020
Технологія приготування їжі
Урок № 57-58
Урок № 59-60
11.11.2020
Технологія приготування їжі
Урок № 61-62
16.11.2020
Технологія приготування їжі
Урок № 63-64
16.11.2020
Технологія приготування їжі
Урок № 65-66
18.11.2020
25.11.2020
Технологія приготування їжі
Урок № 69-70
25.11.2020
Організація ПГХ
Урок № 11-12
30.11.2020
Технологія приготування їжі
Урок № 71-72
02.12.2020
Технологія приготування їжі
Урок № 73-74
02.12.2020
Організація виробництва та обслуговування
Урок № 16-17
07.12.2020
Технологія приготування їжі
Урок № 83
Урок № 84
Урок № 85
Урок № 86
08.12.2020
Виробниче навчання
09.12.2020
Технологія приготування їжі
Урок № 87-88
09.12.2020
Організація виробництва та обслуговування
14.12.2020
Технологія приготування їжі
Урок № 89-90
14.12.2020
Організація виробництва та обслуговування
17.05.2021
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів
Урок № 45-46
Урок № 47-48
Немає коментарів:
Дописати коментар