Індивідуальне навчання 2020-21 н.р.

                     
01.09.2020
Технологія приготування їжі
Урок № 1

03.09.2020
Технологія приготування їжі 
Урок № 5-6

21.10.2020
Технологія приготування їжі 
Урок № 32 

09.11.2020
Технологія приготування їжі
Урок № 57-58
Урок № 59-60

11.11.2020
Технологія приготування їжі
Урок № 61-62

16.11.2020
Технологія приготування їжі
Урок № 63-64

16.11.2020
Технологія приготування їжі
Урок № 65-66

18.11.2020
Технологія приготування їжі
Урок № 67-68

25.11.2020
Технологія приготування їжі 
Урок № 69-70

25.11.2020
Організація ПГХ
Урок № 11-12

30.11.2020
Технологія приготування їжі 
Урок № 71-72

02.12.2020
Технологія приготування їжі
Урок № 73-74

02.12.2020
Організація виробництва та обслуговування
Урок № 16-17

07.12.2020
Технологія приготування їжі
Урок № 83
Урок № 84
Урок № 85
Урок № 86 

08.12.2020
Виробниче навчання

09.12.2020
Технологія приготування їжі
Урок № 87-88

09.12.2020
Організація виробництва та обслуговування

14.12.2020
Технологія приготування їжі
Урок № 89-90

14.12.2020
Організація виробництва та обслуговування

17.05.2021
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів
Урок № 45-46
Урок № 47-48






Немає коментарів:

Дописати коментар