Блог Ольги Чернушки, майстра в/н Глибоцького професійного ліцею
"Про їжу з любов'ю"
Сторінки
Головна
Про мене
Корисні відео
Галерея
Моя атестація
Новинки кулінарії
4 група ТПІ (2020-21 н.р.)
4 група виробниче навчання 20-21н.р.
4 група Організація ПГХ (20-21 н.р.)
14; 15 група технології 2020-21 н.р.
14 група Організація ПГХ (20-21 н.р.)
14, 24,34 група ТПІ (20-21 н.р.) (21-22н.р.) (22-23 н.р.)
Індивідуальне навчання 2020-21 н.р.
Виробниче навчання 24 - 34 група
ТПБВ (4 група)
14; 15 група (Технологія пригот. їжі) 2022
Виховні заходи
14 група Організація ПГХ (20-21 н.р.)
ПОНЕДІЛОК 09.11.2020
Урок № 8-9
Тема: Організація роботи рибного цеху
ПОНЕДІЛОК 07.12.2020
Урок № 12-13
Тема: Організація роботи м'ясного цеху.
Організація робочого місця кухаря з приготування напівфабрикатів
ПОНЕДІЛОК 18.01.2021
Урок № 17-18
Тема: Організація робочого місця при приготуванні страв з овочів
ПОНЕДІЛОК 15.02.2021
Урок № 25
Тема: Вимоги до розташування устаткування та оформлення залів
Урок № 26-27
Організація роботи роздавальні, її інвентар та обладнання.
Немає коментарів:
Дописати коментар
Головна сторінка
Підписатися на:
Дописи (Atom)
Немає коментарів:
Дописати коментар