Дистанційне навчання (19-20 н.р.)


СЕРЕДА  10.06.2020

СЕРЕДА 3.06.2020 р.

СЕРЕДА 27.05.2020 р.

Урок № 121-122

ПОНЕДІЛОК 04.05.2020 р

Урок № 116-117



Урок № 118-119
Урок № 120
ПОНЕДІЛОК 27.04.2020 р
Урок № 113- 114
Урок № 115
ПОНЕДІЛОК  13.04.2020 р.
Урок № 109-110
Урок № 111
Урок № 112
ПОНЕДЛОК  06.04.2020р.
Урок № 99-100
Урок № 101- 102 

ПОНЕДІЛОК 30.03.2020 р

Урок № 95-96

ПОНЕДІЛОК 23.03

Урок № 91 

ПОНЕДІЛОК16.03

Урок 87.
Тема: Значення рибних страв у харчуванні. Їх класифікація
Урок 88 - 89
.Тема: Класифікація страв з риби за способом теплової обробки. Загальні правила варіння риби. Підбір соусів та гарнірів
Урок 90 
Тема: Загальні правила варіння та припускання риби. Підбір соусів та гарнірів

Немає коментарів:

Дописати коментар