СЕРЕДА 10.06.2020
СЕРЕДА 3.06.2020 р.
СЕРЕДА 27.05.2020 р.
Урок № 127-128
Тема: Технологія приготування та відпуск страв з тушкованої птиці
ПОНЕДІЛОК 18.05.2020р.
Тема: Технологія приготування та відпуск страв з тушкованої птиці
ПОНЕДІЛОК 18.05.2020р.
Урок № 121-122
Тема: Загальні правила запікання м'яса. Технологія приготування страв з натуральної січеної маси.
Урок № 123-124
Тема: Технологія приготування страв з котлетної маси.Технологія приготування страв з птиці.
Урок № 123-124
Тема: Технологія приготування страв з котлетної маси.Технологія приготування страв з птиці.
ПОНЕДІЛОК 04.05.2020 р
Урок № 116-117
Урок № 118-119
Урок № 120
ПОНЕДІЛОК 27.04.2020 р
Урок № 113- 114
Урок № 115
ПОНЕДІЛОК 13.04.2020 р.
Урок № 109-110
Урок № 111
Урок № 112
ПОНЕДЛОК 06.04.2020р.
Урок № 99-100
Урок № 101- 102
ПОНЕДІЛОК 30.03.2020 р
Урок № 95-96
Тема: Технологія приготування страв з фаршированої риби
Урок № 97-98
Тема: Технологія приготування страв з рибної
натуральної січеної котлетної маси
Кулінарна розминка!
Урок № 97-98
Тема: Технологія приготування страв з рибної
натуральної січеної котлетної маси
Кулінарна розминка!
ПОНЕДІЛОК 23.03
Урок № 91
Тема: Загальні правила смаження та тушкування риби. Підбір соусів та гарнірів
Урок № 92
Тема: Технологія приготування страв з смаженої та тушкованої риби
Урок № 93-94
Тема: Загальні правила приготування запечених страв з риби
Кулінарна розминка на тему "обробка риби"
Гра - розминка "обробка риби"
Кулінарна розминка на тему: "Зовнішня будова риби родини осетрових"
Гра - розминка "Будова риби"
Розминка
Цікава кулінарія
Урок № 92
Тема: Технологія приготування страв з смаженої та тушкованої риби
Урок № 93-94
Тема: Загальні правила приготування запечених страв з риби
Кулінарна розминка на тему "обробка риби"
Гра - розминка "обробка риби"
Кулінарна розминка на тему: "Зовнішня будова риби родини осетрових"
Гра - розминка "Будова риби"
Розминка
Цікава кулінарія
ПОНЕДІЛОК16.03
Урок 87.Тема: Значення рибних страв у харчуванні. Їх класифікація
Урок 88 - 89
.Тема: Класифікація страв з риби за способом теплової обробки. Загальні правила варіння риби. Підбір соусів та гарнірів
Урок 90
Тема: Загальні правила варіння та припускання риби. Підбір соусів та гарнірів
Немає коментарів:
Дописати коментар